Spring naar content
   010 419 91 55   |   Bij nood buiten reguliere openingstijden BEL 010-2004433

VACATURE

MEEWERKEND VOORMAN STEIGERBOUW

Werk op hoog niveau met je handen en met je hoofd. Geen project hetzelfde. Samen met collega’s maak je een veilige werkplek op hoogte voor onze opdrachtgevers.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij Steigerbouw Van der Panne! Een werkgever waarbij je je thuis voelt en waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Meewerkend voorman Steigerbouw

Regio Rotterdam

Jouw functie

Als meewerkend voorman ben je bepalend voor het goed laten lopen van onze grotere projecten. Afhankelijk van de grote van het project geef je leiding aan een team medewerkers, welke kan oplopen tot circa 20 personen. Samen met de projectleider/uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, de kwaliteit, de te behalen productiedoelstellingen en de administratieve vastlegging van onze mooiste projecten.

Op de werkvloer ben je het aanspreekpunt en een voorbeeld voor jouw team en onze klanten. Je zorgt er dagelijks voor dat je samen, op de veiligste manier, iedere werklocatie bereikbaar maakt.

Je geeft een duidelijke instructie aan het team en zorgt dat de dagelijkse planning vlekkeloos verloopt. De voorbereiding en instructie van veiligheidsaspecten worden door jou overgebracht in het Nederlands en Engels.

Je zorgt ervoor dat materialen voldoende en tijdig aanwezig zijn op locatie. Op de werkvloer motiveer en instrueer jij de mensen uit het team en help je ze om, op een veilige manier, kwalitatief hoogwaardig werk op te leveren. Regelmatig laat jij op de werkvloer zien wat wij verstaan onder veilig, slim en kwalitatief werken. Je stuurt op productie, maar werkt altijd volgens de richtlijnen en neemt initiatief om veiligheid te verbeteren.

Administratieve werkzaamheden voor inspecties, uitgevoerde werkzaamheden en urenverwerking worden door jou zelfstandig opgepakt. Je bent dus administratief onderlegd en kunt omgaan met een computer.

Wij maken veilig werken op hoogte mogelijk door heel Nederland, op de Noordzee en incidenteel in het buitenland.

Ons bedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met Rotterdamse nuchterheid, wij houden van korte lijnen en duidelijke afspraken. Wij hebben een klantenkring in de bouw, infra, offshore en industrie. Onze meerwaarde zit in onze mensen, de motivatie, de ervaring, de kennis en het vakmanschap. Om deze redenen zijn wij betrokken met elkaar en vinden wij voldaan en veilig thuiskomen na een dag hard werken het allerbelangrijkst.

Van der Panne werkt volgens de Bouw-CAO, dit houdt in dat je kunt rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Marktconform salaris passend bij functie en ervaring
  • 48 vrije dagen per kalenderjaar
  • Bouw pensioen
  • Opleiding en ontwikkeltraject op maat
  • Jaarlijks een zomer en winter kledingpakket
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

Ben je enthousiast geworden?

Je cv zien we graag tegemoet via onze sollicitatiepagina of per e-mail: pz@panne.nl (motivatiebrief/toelichting is niet nodig).

Vragen: bel of Whatsapp Sofie van Meerkerk (06-12055482)

Bekijk onze video op: www.panne.nl/werken-bij-vanderpanne

Kijk voor meer informatie over Steigerbouw van der Panne op: www.panne.nl

 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Bij nood buiten reguliere openingstijden BEL 010-2004433

Steigerbouw van der Panne Rotterdam B.V.

Veerweg 59
Postbus 9297
3007 AG Rotterdam
e: info@panne.nl
i: www.steigerbouw.nl

KvK : 24154445
Ing rek. : 69.45.11.765
IBAN : NL76 INGB 0694511765
BIC : INGBNL2A

G rek. :99.60.87.028
IBAN : NL85 INGB 0996087028
BIC : INGBNL2A
BTW nr. : NL00.71.17.553.B01

Scroll naar boven