Spring naar content
   010 419 91 55   |   Bij nood buiten reguliere openingstijden BEL 010-2004433

OFFSHORE

Nieuwe offshore contractor COP in oprichting

------------------Pers bericht--------------------

DEN HELDER – ‘In de steigers’, letterlijk en figuurlijk. Recent is er een nieuwe offshore contractor opgericht die al veel ervaring in huis heeft. Met een nieuwe benadering gaan vier specialistische onderhoudspartijen samenwerken onder de naam Cooperating Offshore Partners BV – afgekort COP. Het samenwerkingsverband kan offshore operators in de windenergie, olie- en gaswinning veel voordelen opleveren.

COP gaat een compleet offshore dienstenpakket leveren op het gebied van isolatie, constructies, leidingen & afsluiters, steigerbouw en straal- en schilderwerk.

Voor offshore partijen wordt het straks eenvoudiger. Zij hebben straks maar één aanspreekpunt die voor de veilige, efficiënte en deskundige afhandeling van hun projecten zorgdraagt. Omdat de onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig op elkaar afgestemd worden kan er tot wel 15% op de TCO-kosten worden bespaard.

De samenwerking

Wie zijn de bedrijven die binnen COP actief zijn? Allereerst is er Multimetaal Offshore, actief in de engineering, fabricage, installatie en onderhoud van constructies, leidingen en afsluiters. De tweede partij is Isolatie Combinatie; een ervaren industrieel isolatiebedrijf dat zowel alle voorkomende isolatiewerkzaamheden uitvoert, inclusief de bijbehorende engineering. De derde partij is Steigerbouw van der Panne; de zeer ervaren steigerbouwer die met een team van ervaren bouwers zelfs op de meest uitdagende locaties veilige steigerconstructies en rope access solutions aanbrengt.

De vierde is SSB offshore; een op de industrie en offshore gericht straal- en schildersbedrijf met een brede kennis over toe te passen (verf)systemen.

 

Kortom, de bedrijven binnen COP vullen elkaar aan en bieden zo een complete oplossing voor veel uiteenlopende onderhoudsprojecten.

Ruime ervaring in de offshore.

Er zit in totaal meer dan 150 jaar offshore ervaring bij deze echte familiebedrijven. De partners hebben een hoge betrokkenheid van het personeel, kennen korte communicatielijnen en hechten heel veel waarde aan klantenbinding.

Veilig maar juist ook duurzaam en kostenbesparend

Binnen COP is er de hoogste prioriteit voor veiligheid. Maar natuurlijk zijn op een duurzame en efficiënte manier werken en de realisatie van kostenbesparingen ook belangrijk. Kostenbesparingen kunnen voortkomen uit een efficiënter vervoer van personeel en materiaal naar de platforms. Minder transportbewegingen is bovendien veiliger. COP kijkt ook naar milieuvriendelijke verduurzamingstechnieken.

De voordelen op een rij

Offshore operators realiseren een kostenreductie vanuit de samenwerkende specialisten. Vanuit COP is er veel ervaring en gedetailleerde kennis op alle vakgebieden. En bovendien heeft de offshore operator één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Dat is wel zo prettig. De gespecialiseerde medewerkers werken samen binnen elkaars discipline en bieden met de certificeringen en verzekeringen een aantoonbare zekerheid. Voor u een reden om COP verder te ontdekken?

De website is al in de lucht www.cop-offshore.nl.

 

--------------------Einde Persbericht----------------

 

Bij nood buiten reguliere openingstijden BEL 010-2004433

Steigerbouw van der Panne Rotterdam B.V.

Veerweg 59
3341 LR Hendrik-Ido-Ambacht
e: info@panne.nl
i: www.steigerbouw.nl

KvK : 24154445
Ing rek. : 69.45.11.765
IBAN : NL76 INGB 0694511765
BIC : INGBNL2A

G rek. :99.60.87.028
IBAN : NL85 INGB 0996087028
BIC : INGBNL2A
BTW nr. : NL00.71.17.553.B01

Scroll naar boven